Uw afdelingsbestuur heeft het genoegen u in het najaar van 2021, het volgende programma aan te bieden. U vindt hierin –naar wij hopen- weer een aantal interessante activiteiten.

Een PDF versie van deze convocatie is hier te downloaden: Convo najaar 2021 v2

Locatie bijeenkomsten:
De bijeenkomsten vinden plaats in Buurthuis “De Kade”. Het adres is Jan Luykenstraat 25, 2806 PD Gouda. Alle bijeenkomsten vinden plaats op de vrijdagavond. De aanvang van de avonden is steeds om 20.00 uur.

Lezingen en Techtalks:

De lezingen en Techtalks die dit najaar zullen worden gegeven zullen naast dat ze vanuit De Kade kunnen worden gevolgd ook online kunnen worden gevolgd via Zoom. Dit vanwege de grote belangstelling die de lezingen en techtalks van de afdeling het afgelopen jaar hebben gehad. Mocht je een lezing of Techtalk via Zoom willen volgen laat dat dan even weten per email aan de secretaris of laat een bericht achter via het contact formulier op deze website.

4, 5 september 2021           SSB Velddag
Het eerste weekend van September vind traditioneel de SSB velddag plaats. Een fantastische mogelijkheid om kennis te maken met contesten en /P operaties. De velddag vindt plaats op de gebruikelijke velddag loatie in de Vlist. Opgeven voor de velddag kan bij de Secretaris via het bekende mail adres

10 september 2021           Onderling QSO
Graag horen we de zomerse DX verhalen op dit eerste onderling QSO na de vakantie.

24 september 2021           Nader te bepalen

8 oktober                         Verkoping
De ideale gelegenheid om dat ene bijzondere item voor in de shack, waar je al die tijd al naar op zoek was te bemachtigen.

22 oktober 2021             Techtalk Meteorscatter, Aurora
Rob PA8R geeft een Techtalk over Meteorscatter en Aurora. Deze vormen van propagatie vinden plaats in de VHF banden.

5 november 2021            Onderling QSO

19 november 2021          Lezing Low Band DXing
Remco PA3FYM heeft heel veel ervaring met Dxing en contesten op de Low bands en komt daar over vertellen.

3 december 2021            Techtalk Repeater PI2SWK
Onze Goudse repeater PI2SWK zal een upgrade krijgen. In deze techtalk willen we het hebben over de keuzes die zijn gemaakt voor de nieuwe repeater en hoe deze is opgebouwd.

17 december 2021           Kerstbingo
Kerstbingo.

7 januari 2022               Nieuwjaarsbijeenkomst
Nieuwjaarsbijeenkomst

22 januari 2022            Jaarvergadering
De jaarlijkse Algemene ledenvergadering van de afdeling.

 

HOEWEL WIJ ALS BESTUUR ONS UITERSTE BEST GEDAAN HEBBEN OM WEER HET SEIZOEN TE VULLEN MET LEUKE AVONDEN, ZIJN ER SOMS GEPLANDE BIJEENKOMSTEN DIE DOOR ONVOORZIENE OMSTANDIGHEDEN NIET DOOR KUNNEN GAAN OF GEWIJZIGD MOETEN WORDEN. HET LAATSTE NIEUWS DAAROMTRENT KUNT U ALTIJD VINDEN OP DE SITE.