Uw afdelingsbestuur heeft het genoegen u in het voorjaar van 2020, het volgende programma aan te bieden.

U vindt hierin –naar wij hopen- weer een aantal interessante activiteiten. Een PDF versie van deze convo is

hier te downloaden -> Convo-voorjaar2020-v1.pdf


Locatie bijeenkomsten:

De bijeenkomsten vinden plaats in Buurthuis “De Kade”. Het adres is Jan Luykenstraat 25, 2806 PD Gouda.

Alle bijeenkomsten vinden plaats op de vrijdagavond. De aanvang van de avonden is steeds om 20.00 uur.

21 februari 2020 Techtalk NanoVNA
Antennes meten en meer is nu bijzonder eenvoudig en goedkoop geworden met behulp van de NanoVNA. Frank PA2DKW komt vertellen over zijn ervaringen met dit mooie apparaat.

6 maart 2020 Afdelingsproject 2m ARDF TX
Om vossenjachten op 2m te kunnen organiseren gaan we bij de afdeling een zestal ARDF zendertjes bouwen naar dit ontwerp: https://verbed.home.xs4all.nl/hamspace/pa0jbg/2m-70cm-Fox_from_UV-3R/Fox2m-70cm_from_UV-3R.pdf

20 maart 2020 Verkoping
De dag voor de radiomarkt in Rosmalen staat de traditionele verkoping op het programma. Heeft u spullen in de shack die u niet meer gebruikt, maar een andere amateur wel blij mee is? Of bent u juist op zoek naar iets leuks voor in de shack? De ideale avond daarvoor.

29 maart 2020 Excursie naar Contest Club PI4CC
Deze dag staat er een excursie naar Contest Club PI4CC in Hoek van Holland op het programma. Om 12:00 uur willen we in Hoek van Holland zijn. Deelnemers kunnen zich t/m 23 maart opgeven bij Dennis PA2DK.

3 april 2020 Techtalk Smith Chart
De Smith Chart is een grafisch hulpmiddel om problemen rond transmissielijnen en impedantie matching op te lossen. Vergeet uw passer, schrijfgerei, lineaal of geodriehoek niet. We gaan direct praktisch aan de slag. Dennis PA2DK komt erover vertellen.

17 april 2019 Afdelingsproject 2m ARDF TX, vervolg
Aangezien er zes zendertjes gebouwd gaan worden en er aan verschillende zaken zoals de timer/modulator print, aanpassen van de portofoons, behuizing, antenne gewerkt kan worden. Het vervolg van het afdelingsproject.

1 mei 2020 Nader te bepalen

15 mei 2020 Vossenjacht
Tijd om de vossenjacht ontvanger weer uit het stof te halen en de 2m ARDF zendertjes te testen. Voor de liefhebbers ook de mogelijkheid om op 80m te jagen.

29 mei 2030 Voorbereiden velddag
Deze avond is bedoeld om de laatste voorbereidingen te treffen voor de BBQ en CW velddag.

5 juni 2020 BBQ
Aan de vooravond van het velddag weekend is het tijd voor een heerlijke BBQ. Locatie is hetzelfde als de velddag, bij de boer in de vlist. Opgeven kan t/m 29 mei bij Dennis PA2DK

6,7 juni 2020 CW velddag, PI4GAZ/P
Ook dit jaar willen we weer meedoen aan de CW velddag contest, bij de boer in de vlist. Geen contest of CW ervaring? Geen excuus om thuis te blijven! De velddag is een leuke en gezellige manier om eens kennis te maken met contesten, CW en /P activiteiten.

HOEWEL WIJ ALS BESTUUR ONS UITERSTE BEST GEDAAN HEBBEN OM WEER HET SEIZOEN TE VULLEN MET LEUKE AVONDEN, ZIJN ER SOMS GEPLANDE BIJEENKOMSTEN DIE DOOR ONVOORZIENE OMSTANDIGHEDEN NIET DOOR KUNNEN GAAN OF GEWIJZIGD MOETEN WORDEN. HET LAATSTE NIEUWS DAAROMTRENT KUNT U ALTIJD VINDEN OP DE SITE EN IN HET BULLETIN.