CW-velddag en afdelings-BBQ

Aankondiging 6 en 7 juni 2015 CW-Velddag en BBQ in één weekend

LET OP!!! De VERON CW-velddag contest en de afdelings-BBQ weer op één weekend. Om de organisatie van beide activiteiten lean en mean te houden is besloten om de afdelings-BBQ op zondagmiddag/avond 7 juni te organiseren. De VERON CW-velddag contest start op zaterdagmiddag om 15.00 uur lokale tijd
en duurt 24 uur. Met de afdelingsleden willen we PI4GAZ/p weer op de kaart gaan zetten. Wie doet er mee met de CW contest?

Aansluitend op de CW-velddag zal rond 16:00 uur de afdelings-BBQ beginnen, dat is dus op zondagmiddag 7 juni. De locatie is weer als van ouds bij de boer in De Vlist aan de Westvlisterdijk nummer 9.

Iedereen die wil mee BBQ-en wordt verzocht zich op te geven bij Jan PA3F of Pim PA5PR. Kosten zijn € 12,50 en wie er de laatste keer ook bij is geweest weet dat je waar krijgt voor je euro’s. Het zou erg fijn zijn als je uiterlijk een week voor de BBQ laat weten als je komt. Betalen kan contant of d.m.v. overmaken op rekening: NL67 RABO 0302 0823 60 t.a.v VERON A17 Gouda. LET OP: dit is een nieuw rekeningnummer!!! Vermeld daarbij je naam, call en het aantal personen.