Lezing Operating Practice door Ronald PA3EWP

Nu we in een zonnevlekken minimum zitten is het een uitgelezen kans om je voor te bereiden op betere tijden. Daarnaast zijn er
er in het minimum ook DX-pedities en hoe werk je die dan? Steeds je operating skills verbeteren is het motto.

Op 9 november aanstaande zal Ronald PA3EWP een lezing geven bij afdeling A17 met als onderwerp Operating Practice. Niet alleen Operating Practise zulllen aan bod komen. Eigenlijk alles wat met met het werken van DX-pedities te maken heeft zal aan bod komen. De voorbereidingen, de apparatuur, hulpmiddelen zoals skimmers etc., propagatie software. Een voorbeeld hiervan is VOACAP Online http://www.voacap.com/hf/  . Verder zullen de do’s en don’ts, tips en tricks aan bod komen.

Mocht je dus beter voorbereid willen zijn op  betere tijden en steeds je operating skills willen verbeteren is dit een uitgelezen kans! Ronald is een absolute autoriteit op het gebied van DX. Hij gaat regelmatig op DX-peditie en heeft ontzettend veel ervaring op dat gebied. Wij hopen u te mogen begroeten op 9 november in Buurthuis “De Kade”. Het adres is Jan Luykenstraat 25, 2806 PD Gouda. Parkeren in de wijk is gratis na 18.00 uur. Aanvang van de avond is om 20:00 uur.